top of page
VV-logo-color.png
V-Cloud a regisztrált tagok web shopja és web irodája.
Innen tudnak az érdeklődők vásárolni és/vagy tagnak regisztrálni.


 
 
Hogyan juthatsz hozzá a termékekhez?
3 vagy több doboz vásárlása esetén ingyenes a kiszállítás világszerte!

 

 

1. Azonnali vásárlás
Ha felkeltette az érdeklődésed valamelyik termék, akkor azonnal vásárolhatsz
magadnak a tagjaink webshopjából.
A futár pedig házhoz szállítja.
Mindenképp szükséged lesz egy regisztrált tagunk ID számára a vásárlásnál.
A webshopok még angol nyelvűek, ezért javasolt Google Chrome böngészővel megnyitni, mert ez képes lefordítani magyar nyelvre az oldalakat.
Jobb egérklikkel válaszd a "fordítás magyar nyelvre" opciót.
2. Vásárló 25% -os kedvezmény kuponnal
Az első vásárlásnál fel tudunk ajánlani egy 25%-os kedvezményre jogosító kupont, ami 24 óráig érvényes. Ez maximum 4 doboz tetszőleges termékre váltható be. Ebben az esetben regisztrálsz majd magadnak egy ingyenes fiókot, és be tudod váltani a kupont. 
A rendelkezésedre fog állni egy V-fill (automata megrendelő) is a fiókodban, és 10-25%-os kedvezménnyel fogsz tudni vásárolni a jövőben.

 

 

3. Tag regisztráció
Akkor jársz a legjobban, ha tagként regisztrálsz, mert ebben az esetben nem csak kedvezményes áron kapod meg a termékeket, hanem lehetőséged lesz forgalmazni is őket, saját webshopon keresztül és bevételre szert tenni. Sőt: csatlakozhatnak majd hozzád is tagok, akiknek a forgalmából te is részesülni fogsz. A jutalékod hatványozottan nagy lehet a vásárlói közösségedből!

 

 

Tagként rendelkezel egy saját webshoppal lehetnek vásárlóid, és csatlakozhatnak hozzád nemzetközi ismerőseid Tagként is. Így kiépíthetsz magadnak egy nemzetközi vásárlói és terjesztői csapatot ami után hatványozott nemzetközi bevételed lesz. Az alábbi országokban van jelen a Velovita.
Magyarországon 2021.03.01. óta Európa többi országaiban 2021.06.07. óta.

Névtelen terv-8.png
bottom of page