top of page

velovitafelhasznalonev

tuun-pendants-1.png
tuun-logo.png
Továbbfejlesztett Biohacker Technológia
divider.png

Tuün™ Resonate ejtsd: [tün rezonét], több, mint egy korszerű viselhető biohacker pajzs, amely szabadalmaztatott Továbbfejlesztett Biohacker Technológiával készűl és  amelynek célja, hogy segítsen "finomhangolni" a testünket a kifelé és befelé irányuló stresszorok (stresszt okozó ingerek) világában, beleértve az elektromágneses tereket (EMF-eket) és más elektroszmogot, amely mindig jelen van a mai modern és kényelemorientált életmódunkban.

VÉDŐPAJZS AZ ELEKTROSZMOG ELLEN!
TOVÁBBFEJLESZTETT BIOHACKER TECHNOLÓGIA
TIÉD A VÁLASZTÁS!
Rózsa arany
$249.95
| Tagoknak
Fekete
$199.95
| Tagoknak
black.png
$349.95
| Vásárlóknak
$299.95
| Vásárlóknak
benefits-1-1.png

Javítja az
alvás minőségét

benefits-2.png

Javítja a
fókuszt és a hangulatot

symptom-3.png

Csökkentheti az
elektromágneses
túlérzékenységi tüneteket

benefits-4.png

Segíti  és támogatja
A vitalitás növekedését

benefits-5.png

Segít csökkenteni a
Szabad gyökök okozta károkat

benefits-6.png

Elősegítheti a jó közérzet
fokozását

preview.2f3471f7.png
tuün™ REZONATE - MIÉRT VISELJE?

Az elektronikus eszközök egyre fontosabbá válnak a mindennapi életben. Annak ellenére azonban, hogy megkönnyítik az életet, számos egészségügyi problémát is okozhatnak. Az Ön igényeit szem előtt tartva összeállítottunk egy könnyen viselhető megoldást, amely segít Önnek szürtebb életet élni, összhangban elektronikus eszközeivel.

optimal-results-back-girl.png
BIOHACKER MEGOLDÁS
EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁKRA

A helyzetet tovább rontja, hogy az elektromágneses sugárzás (EMF) hatásaival kapcsolatos kutatások nagy része bebizonyította, hogy a technológia egyre károsabbá válik az emberi egészségre. Nemrégiben az Egészségügyi Világszervezet a mobileszközökből származó összes rádiófrekvenciás sugárzást potenciális 2B osztályú rákkeltő anyagnak minősítette.

A ma elérhető technológia exponenciális felfutása egyre fontosabbá teszi az olyan termékeket, mint a tuün™ Resonate . A tuün™ Resonate árnyékoló védelmi légkört képez, amely lehetővé teszi, hogy biztonságban maradjon a sugárzó káoszban.

Úgy tervezték, hogy egyensúlyt és harmóniát teremtsen elméjében és testében, a tuün™ Resonate a legújabb tudományos vívmányok legkiválóbbjait és a természet alapvető elveit ötvözi, hogy a legjobban teljesítsen és érezze magát. A LEGJOBB VÉDEKEZÉS AZ EMF ELLEN!

TAPASZTALATOK
kristin-adams-1.png

Több mint egy éve érdeklődöm az EMF szennyezés iránt és számos terméket kipróbáltam, hogy megvédjem magam.

Örömmel mondhatom, hogy miután két hétig viseltem a tuün™ Resonate-et enyhűlt a szemem megerőltetettsége a sok számítógép és telefon használat alatt. Kevésbé fáj a fejem és nem vagyok olyan ingerlékeny. Hálás vagyok, hogy van egy ilyen termék a nyugalmamért és egészségemért. Jó tudni, hogy védve vagyok.

Kristin A. USA

morgan-holt-1.png

A tuün™ Resonate elképesztő kiegészítője a mindennapi életemnek anélkül, hogy tudnék róla. Amint elkezdtem használni pár nap múlva éreztem hogy kitisztultabb a fejem, jobban alszom és az aggodalmaim is lecsillapodtak. Már nem megyek sehová sem nélküle.

 

Morgen H. USA 

mary-amoedo-1.png

Szent ég! A tuün™ Resonate játszmaváltó az edzéseim alatt is. Amióta az eszemet tudom, bármelyik kardió napomon nehezen tudom végig vinni a kitűzött edzéstervem. Általában a felénél azt mondogatom magamnak, hogy "csak éld túl és ne hányj" Ma azon kaptam magam, hogy az edzés vége felé ugyanolyan erős vagyok mint az elején. Gondoltam, hogy akkor ideje nehezíteni a súlyokon és megtettem. Ez még 4 óra alvás után is így van.

Mary A. USA

*Termékeink nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Mindig konzultáljon orvosával, mielőtt új étrend-kiegészítő programot kezdene. Az ajánlások a Velovita termékeket használó egyén valós tapasztalatait tükrözik. Az egyéni eredmények azonban eltérőek lehetnek. Nem állítjuk, és nem is szabad feltételeznie, hogy az egyéni tapasztalatok jellemzőek.

Rózsa arany
$249.95
| Tagoknak
Fekete
$199.95
| Tagoknak
black.png
$349.95
| Vásárlóknak
$299.95
| Vásárlóknak
Képernyőkép 2022-11-07 145302.png
sle.png
Keress meg!
Már várom, hogy kapcsolatba lépjünk.
 
További információt a hivatalos honlapjainkon találsz a Velovitáról.
USA honlap: www.velovita.com
Magyar honlap: www.velovitahu.com
Termékvásárlást kezdeményezni azonban csak erről az oldalról tudsz!

 

bottom of page