top of page
TOVÁBBFEJLESZTETT BIOHACKER TECHNOLÓGIA
tuün™ REZONATE

Tuün™ Resonate (ejtsd: [tün rezonét]): több, mint egy korszerű viselhető biohacker medál, amely szabadalmaztatott Továbbfejlesztett Biohacker Technológiával készül, és amelynek célja, hogy segítsen "finomhangolni" testünket a kifelé és befelé irányuló stresszorok (stresszt okozó ingerek) világában, beleértve az elektromágneses tereket (EMF-eket) és más elektroszmogot, amely mindig jelen van a mai modern és kényelemorientált életmódunkban.

Tuün1.png
Rózsa arany
Fekete
Swarovski kristály
divider.png
SZABADALMAZTATOTT TECHNOLÓGIA
+ TEREPEN TESZTELVE
benefits-1-1.png

Javítja az
alvás minőségét

benefits-4.png

Segíti és támogatja
A vitalitás növekedését

benefits-2.png

Javítja a
fókuszt és a hangulatot

benefits-5.png

Segít csökkenteni a
Szabad gyökök okozta károkat

symptom-3.png

Csökkentheti az
elektromágneses
túlérzékenységi tüneteket

benefits-6.png

Elősegítheti a jó közérzet
fokozását

tuün™ REZONATE - MIÉRT VISELJE?

Az elektronikus eszközök egyre fontosabbá válnak a mindennapi életben. Annak ellenére azonban, hogy megkönnyítik az életet, számos egészségügyi problémát is okozhatnak. Az Ön igényeit szem előtt tartva összeállítottunk egy könnyen viselhető megoldást, amely segít Önnek szűrtebb életet élni, összhangban elektronikus eszközeivel.

why-wear-tuun-girl.png
BIOHACKER MEGOLDÁS
EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁKRA
brain-fog.png

Sejtszinten a tested elektromos. A test sejtjei mikroszkopikus elektromos jelzéssel kommunikálnak. Így működik az idegrendszered. A sejtek polarizációjában bekövetkező enyhe változások jelentős kémiai változásokhoz vezethetnek a szervezetben.

ELEKTROMÁGNESES TÚLÉRZÉKENYSÉG (EHS)

Az EHS Olyan jelenség, amely az elektromágneses mezőknek való hosszabb kitétel után jelentkezik. 

ILYEN TÜNETEK A KÖVETKEZŐK:
symptom-1.png

A sejtek, szövetek

és a test felmelegedése

symptom-2.png

Megnövekedett szabadgyök termelés a szervezetben

symptom-3.png

Krónikus fáradtság, fejfájás, ködös gondolkodás

symptom-4.png

Fokozott szorongás érzet

A helyzetet tovább rontja, hogy az elektromágneses sugárzás hatásaival kapcsolatos kutatások nagy része bebizonyította, hogy a technológia egyre károsabbá válik az emberi egészségre. Nemrégiben az Egészségügyi Világszervezet a mobileszközökből származó összes rádiófrekvenciás sugárzást potenciális 2B osztályú rákkeltő anyagnak minősítette.

HARMÓNIÁBAN ÉLNI AZ ELEKTRONIKUS ESZKÖZÖKKEL
girl-with-waves-1.png

Rengeteg káros EMF-sugárzás van a mai világban, amelyek nem utolsósorban a kedvenc eszközeinkből - a mobiltelefonjainkból - származnak.

" David O. Carpenter, az Albany-i Egyetem környezet-egészségtudományi professzora szerint az ember most 1,000,000,000,000,000,000,000,000(1 kvintilionnal) több sugárzásnak van kitéve, mint tíz évvel ezelőtt. "

A tuün™ Resonate több, mint egy EMF pajzs medál: segít a káosz enyhítésében, miközben javítja az általános egészségét és jólétét. A tuün™ Rezonate földelési frekvenciákkal és más oxidatív reakciócsökkentőkkel lett összeállítva, hogy ellensúlyozza az EMF sugárzás hatásait, és helyreállítsa a test egyensúlyát.

FÖLDELÉS & TUÜN™

A földelés a Föld felszíni elektronjaival való érintkezésre utal; ha mezítláb járunk, a földön fekszünk, vagy egyszerűen csak a természetben vagyunk. A földelés egy olyan gyógyító technika, amely átrendezi az elektromos energiádat azáltal, hogy újra kapcsolatba lépsz a Földdel. A tuün™ Rezonate-et úgy terveztük, hogy fokozza a földelés hatásait, és egyensúlyt, erőt, és jó alvást hozzon létre, miközben enyhíti az állandó stresszt, feszültséget, és a fáradtságot.

hugging-tree.png
optimal-results-back-girl.png
AZ OPTIMÁLIS EREDMÉNY ÉRDEKÉBEN

Egyszerűen viselje a medálját, vagy vigye magával a zsebében.

Éjszaka is a párnája alá helyezheti.

Felhívás: A termékhez kapcsolódó állításokat egyetlen szabályozó hatóság sem értékelte, és nem célja bármilyen egészségügyi állapot diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ne hagyja figyelmen kívül a kapott orvosi tanácsokat, és tájékozódjon hiteles forrásból ha valami felkeltette az érdeklődését, amit a weboldalainkon olvasott. Konzultáljon orvosával vagy más képzett egészségügyi szolgáltatókkal, mielőtt új kezelési, étrendi vagy fitneszprogramot kezdene.

GY.I.K.
faqs-girl-1.png

Hogyan működik a Tuün?

A tuün ™ Resonate a frekvenciák fejlett, szabadalmaztatott kombinációját és a bejuttatott ásványi anyagok keverékét használja a mai technológia által kibocsátott legtöbb elektromágneses mező eloszlatására, valamint a szervezet oxidációs folyamatát fokozó egyéb stresszorok eloszlatására.

Szükségem van akkumulátorra vagy töltőre?

Nem, egyszerűen tedd fel a tuün ™ Resonate -et, és már kész is!

Miből készült?

A tuün ™ Resonate TOVÁBBFEJLESZTETT BIOHACKER TECHNOLÓGIÁNNKAL készült, amely a frekvenciák szabadalmaztatott kombinációjából és az ásványi anyagok mátrixából áll. Ezek a szabadalmaztatott komponensek együttműködve harmonikusan eloszlatják az elektroszmog és más stresszorok hatásait.

 

Hordhatom vízben?

Ez a termék fröccsenésálló, de nem javasoljuk, hogy víz alá merítse.

 

Biztonságos a gyermekek számára?

Feltétlenül ajánljuk a család minden tagjának, hogy lehetőleg hordjon ilyet. Minél többször, annál jobb.

Vannak mellékhatásai a termék viselésének?

Nem, a tuün ™ Resonate-nek nincsenek mellékhatásai.

Befolyásolja a közeli eszközök jelét?

Nem, a tuün ™ Resonate árnyékoló védelmi légkört képez, amely lehetővé teszi, hogy biztonságban maradjon a sugárzó káoszban. Ennek az eszköznek a legmodernebb funkciói egyenletes védelmet biztosítanak az eszközök jelének megszakítása nélkül.

divider.png
TAPASZTALATOK
erhard-removebg-preview_edited_edited.png

Eddig nem nagyon foglalkoztatott az EMF (elektroszmog szennyezés).

Azután mikor kiderült számomra, hogy ez műszerrel mérhető kíváncsivá tett. Megvásároltam a tuün™ Resonate-et és elképesztő hatást tapasztalok a viselése alatt. Szembetűnően felgyorsultak a reflexeim. A jelenben érzem magam és ez olyan érzés amit eddig nem tapasztaltam. Autóvezetés és zenélés közben is sokkal gyorsabb lettem. Gyorsabb lett a gondolkodásom. Elképesztő milyen jó védve lenni az elektroszmogtól.

Bende Erhard

Hungary

morgan-holt-1.png

A tuün™ Resonate elképesztő kiegészítője a mindennapi életemnek anélkül, hogy tudnék róla. Amint elkezdtem használni pár nap múlva éreztem hogy kitisztultabb a fejem, jobban alszom és az aggodalmaim is lecsillapodtak. Már nem megyek sehová sem nélküle.

 

Morgen H. USA 

mary-amoedo-1.png

Szent ég! A tuün™ Resonate játszmaváltó az edzéseim alatt is. Amióta az eszemet tudom, bármelyik kardió napomon nehezen tudom végig vinni a kitűzött edzéstervem. Általában a felénél azt mondogatom magamnak, hogy "csak éld túl és ne hányj" Ma azon kaptam magam, hogy az edzés vége felé ugyanolyan erős vagyok mint az elején. Gondoltam, hogy akkor ideje nehezíteni a súlyokon és megtettem. Ez még 4 óra alvás után is így van.

Mary A. USA

*Termékeink nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Mindig konzultáljon orvosával, mielőtt új étrend-kiegészítő programot kezdene. Az ajánlások a Velovita termékeket használó egyén valós tapasztalatait tükrözik. Az egyéni eredmények azonban eltérőek lehetnek. Nem állítjuk, és nem is szabad feltételeznie, hogy az egyéni tapasztalatok jellemzőek.

bottom of page