top of page
VV-logo-color.png
Easysnap-mock-caramel.png
bran__FullColor.png
újragondolva
A Brān (kiejtve [breyn]) egy finom ital, amely adagonkénti tasakokban érkezik, szórakoztató és kényelmes használni, miközben megadja a természetes energia lendületét, kitisztítja a ködös gondolkodást, javítja a hangulatát, és segít elérni a céljait.
review_stars.png

Adagok: 15 ml

OGYÉI: 25578/2021; 25592/2021; 25591/2021
Alpha_1.png
Alfa fázis

Fokozza a mentális energiát
Azonnali mentális és fizikai 
erő többletet ad
Javítja az atlétikai teljesítményt
Beta.png

Béta fázis

Javítja a hangulatot
Támogatja a pozitív gondolkodást
Támogatja a nyugalmat

omega.png

Omega fázis


Növeli a mentális teljesítményt 

Javítja a mentális aktivitást
Javítja a fókuszt és éberséget

Áttekintés
360_satchet_flat_3.png

Az agy

A világ, amint tudjuk, felgyorsult ütemben változik, és az élet egyszerűségét külső zavaró tényezők szakítják meg. Néha csak egyszerűen kiugrik az ágyból, más napokon pedig nem. Függetlenül attól, hogy hogy érzi magát, az elvesztegetett idő soha nem térhet vissza.

Az agy vitathatatlanul a legfontosabb szerv az emberi testben. Vezérli és koordinálja a tevékenységeket és reakciókat. Tudta, hogy az agyunk súlya testünk mindössze 2% -át teszi ki, és ez a leginkább energiaigényes szerv, mivel valójában a test által termelt energia 20% -át fogyasztja?

Tehát a mai felgyorsult világban és a nem optimális étrendben az agy operációs rendszerének segítséget nyújthat prémium nootropikumokkal. 

A nanorészecskék lehetővé teszik az Ön számára a végleges "átalakulást", amely megváltoztatja a gondolkodásmódját, és segít emlékezni arra, hogy hová tette a kulcsokat, hol parkolt, vagy bárki nevére, akivel csak találkozott.

A legtöbb nootropikus (természetes teljesítménynövelő) anyag vagy energiaital csak az első szakaszban működik, a másodikban csak kevésbé, a Velovita Brān viszont három szakaszban fejti ki az előnyeit, mivel napi szinten fogyasztja.

A nootropikumok fontossága

A nootropikumok olyan kognitív (gondolkodással kapcsolatos) táplálékok, amelyek fokozott, és nélkülözhetetlen szerepet játszanak a napi étrendben, még akkor is, ha úgy gondolja, hogy ön egészséges.

Ezek a kiegészítők javíthatják a kognitív funkciókat, nevezetesen a végrehajtandó feladatokat, a kreativitást, a motivációt vagy az emlékezetet, hogy ön a csúcson teljesítsen.

A Brān megalkotása során figyelembe vettük az agy funkcióit, folyamatait és összetettségét. A tudósaink egy prémium, összetett nootropic anyagot hoztak létre, amely kulcsfontosságú erőteljes tápanyagokat tartalmaz egy  praktikus 15 ml-es adagban.

Minden tasak 100 mg zöld kávébabot (természetes koffeint) és 20 mg niacint tartalmaz, ami majdnem megegyezik egy csésze kávéval.

A nanotechnológia szerepe

Ma kutatóink nanorészecskéket alkalmaztak a tápanyagokban az egészség és a biohekkelés következő generációjaként az oldhatóság, stabilitás és a jobb abszorpciós (felszívódási) sebesség érdekében.

A nanotechnológia a részecskék 100 nm-re (nanométerre) vagy annál kevesebbre csökkentése, amely sok vegyületet könnyebben emészthetővé tesz.

Ezért a Velovita tudósai saját szabadalmaztatott készítményeket hoztak létre, amelyek javítják a test reakcióját a tápanyagokban gazdag itallal, és amely gyorsan energiát szállít az agyba, hogy azonnal lendületesen térhessen vissza az életébe!

Előnyök

A Velovita-nál felismertünk egy hiányt a világban, ami az agyi egészséget és a pozitív stimulálást illeti. Mivel az agyunk a test energiájának 20%-át fogyasztja, jelentős energiára van szüksége az agyi sejtek fenntartásához, javításához és regenerálásához.

Bemutatjuk a Velovita úttörő termékét, amely ezt teszi, és még sokkal többet!

Brān újragondolva - egy prémium összetett nootropikus anyag 16 tápanyaggal, hogy táplálja a test legfontosabb szervét. A Brān célja az volt, hogy azonnal fokozza a mentális energiáját, támogassa a pozitív gondolkodást, javítsa a fókuszt, éberséget, hangulatot és a mentális élességet.

Az évek során megtanultuk, hogy a tabletták nehezen emészthetők, és a gélkapszulák jobb biohasznosulást mutatnak, ha a belek mikrobiomjai (élő mikrobák összessége) dolgozzák fel.

Ezért kutatóink nanorészecskéket alkalmaztak a tápanyagokban az egészség és a biohekkelés (testi működés javítás) következő generációjaként a feloldhatóság, stabilitás és a jobb és gyorsabb felszívódás érdekében, hogy a legtöbbet hozhassa ki a tápanyagban gazdag italunkból. Ezért a Brān egy szuper nanokészítmény és szabadalmaztatott termék.

Míg a legtöbb nootropikus anyag vagy energiaital csak 1 vagy 2 lépésben működik, a Brān 3 szakaszban fejti ki a hatását, és hosszú távon hat. Készülhet egy új, fantasztikus és korlátok nélküli életre!

Megjavíthatja az élete és teljesítménye szinte minden területét, és a legjobb tudással rendelkezhet a tanulmányaiban, a munkahelyén, a versenyhelyzetekben, a kapcsolataiban, és élvezheti a nyugalmat a mindennapi és az üzleti élet zűrzavarában.

Csak adjon hozzá Brān-t a jelenlegi napi rutinjához, és térjen vissza a lendületes életbe, hogy minden napot meghódíthasson, és elmondhassa az életéről, hogy #SZERETEM!

vv-packs.png
 • Fokozza a mentális energiát

 • Azonnali mentális és fizikai erősítés

 • Javítja az atlétikai teljesítményt

 • Támogatja a pozitív gondolkodást

 • Támogatja a nyugalom érzését

 • Fokozza a mentális teljesítményt

 • Megszünteti a stresszt

 • Javítja a fókuszt és éberséget

OGYÉI: 25578/2021; 25592/2021; 25591/2021
Összetevők

CARAMEL MACCHIATO és CSOKOLÁDÉ TENGERI SÓ

B12-vitamin, B6-vitamin, zöld kávébab kivonat (természetes koffein), niacin, PEA (feniletil-amin), DL-fenilalanin, L-teanin, GABA, Alpha GPC, uridin-5-monofoszforsav-dinátrium só, víz, agaveszirup, napraforgó Lecitin, természetes sötét csokoládé aroma, természetes karamell kávé aroma, természetes mély csokoládé aroma, organikus gombakivonat, tengeri só

CITROM CSEPP

B12-vitamin, B6-vitamin, zöld kávébab kivonat (természetes koffein), niacin, PEA (feniletil-amin), DL-fenilalanin, L-teanin, GABA, Alpha GPC, uridin-5-monofoszforsav-dinátrium só, víz, agaveszirup, napraforgó Lecitin, természetes citrom aroma, szerves gomba kivonat, citromsav

 • A testének szüksége van B12-vitaminra annak érdekében, hogy a vörösvértestek oxigént kapjanak. Ha a test nem rendelkezik elegendő B12-vel, akkor fáradtságot vagy levertséget érezhet. Ismeretes, hogy a B12 szintén támogathatja a csontok egészségét. Ezenkívül javítja a hangulatát és csökkenti a depresszió tüneteit. Egyes tanulmányok azt mutatták, hogy a megfelelő B12 szinttel rendelkező nőkben valószínűleg kevesebb csecsemő születik születési rendellenességgel, és a teljes életkorukban képesek szülni. Ezt a tápanyagot élelmiszerekkel vagy kiegészítőkkel kell bevinni, mivel a test önmagában nem termeli természetes módon, pedig jelentős szükség van rá a fehérje, zsír és szénhidrát anyagcseréhez.

 • Megállapítottuk, hogy a B6 javítja a hangulatot és csökkenti a depresszió tüneteit, mivel ez szükséges az agy egészségét elősegítő érzelmeket szabályozó neurotranszmitterek létrehozásához. Ezenkívül elősegíti a testben bizonyos aminosavak feldolgozását, amik segítenek csökkenteni az émelygést és a menstruációs tüneteket.

 

 • A zöld kávébab koffeint tartalmaz, amely javítja az energiaszintet és 3 - 11% -kal fokozza az anyagcserét. Gazdag klorogénsavban is, amely segít a testnek a glükóz és a tárolt testzsír égetésében.

 

 • Az agyadnak szüksége van niacinra, hogy elegendő energiája legyen és a megfelelően működjön. Azoknak a niacinhiányos emberek, akik Alzheimer-kórban és skizofréniában szenvednek, megtapasztalhatják a niacin-kiegészítés pozitív hatásait.

 • A PEA egy olyan vegyi anyag, amelyet a test természetesen hoz létre, a hangulat szabályozására azáltal, hogy növeli az agyba jutó szerotonin és dopamin mennyiségét. Ismert az is, hogy megemeli mind a norepinefrin, mind az epinefrin szintet a testben, ami bizonyos esetekben bizonyítottan, fokozza az anyagcserét és elősegíti az étvágyat.

 • A DL-fenilalanin alkalmazható krónikus fájdalom kezelésére azáltal, hogy megakadályozza az endorfinok lebontását, amelyek természetes fájdalomcsillapítók.

 • Az L-Theanine egy aminosav, amely elősegíti a pihenést álmos érzés nélkül azáltal, hogy csökkenti a pulzust és a vérnyomást. Ez ideális azoknak az embereknek akik szoronganak és stresszes életet élnek.

 • A GABA neurotranszmitterként működik, hogy csökkentse az agy és a központi idegrendszer idegsejtjeinek aktivitását. Ez sokféle hatást gyakorol a testére és az elméjére, ideértve a fokozott relaxációt, a stressz csökkentését, a fájdalom enyhítését és az alvás elősegítését. Ez hasznos lehet az ADHD-s embereknél az agyi köd és a hiperaktivitás enyhítésére.

 • Az Alpha-GPC elsősorban az agyban metabolizálódik, hogy támogassa a számos kognitív funkciót, beleértve a memória kialakulását és használatát, a tanulási képességeket és a koncentrációt / fókuszt. Segíthet az atlétikai teljesítmény javításában az idegrendszeri kölcsönhatások megkönnyítésével.

 • Amikor az uridin-5-monofoszforsav-dinátrium só jelen van az agyban, elősegíti a neuritok képződését, ami viszont növeli az agyban lévő szinapszisok számát. Minél több a szinapszis, annál jobban működik az agy. Segíthet az információk feldolgozásában és a memória javításában.

 • A víz segíthet fokozni az anyagcserét, és viszont segíthet a fogyásban. Azt is segíti, hogy teljesebbnek érzi magát. Fontos, hogy a test hidratált maradjon, és segít a hangulatban és a koncentrációban. Mi, mint emberek, kb. 60% ban vízből állunk, így az 1–3% -os folyadékvesztés óriási hatással lehet a munkára fogható memóriára.

 • Az Agave természetes növényi alapú édesítőszer, adalékanyagok nélkül, és több száz éve működik. Vegánbarát, és helyettesíti a cukrot is, amely nagyon alacsony glikémiás indexe miatt egészségesebb lehet.

 • A napraforgó lecitin egy nem GMO, amely képes csökkenteni a rossz koleszterint és növelni a jó koleszterint a vérképben. Ez viszont javíthatja a szív- és érrendszeri egészséget, különösen azoknál, akiknek fennáll a veszélye a szívbetegség kialakulására.

 • A természetből származik, és teljesen biztonságos a fogyasztása, a citromaroma kiemelkedő ízét nyújtja, miközben biztosítja a C-vitamint, amely nélkülözhetetlen tápanyag és antioxidáns testünk számára.

 • A szerves gombakivonat elősegíti a cukorkészítmény 50–90% -os csökkenését, mivel az ízlelőbimbókkal érintkezésbe kerülő molekulák megakadályozzák a keserű íz észlelését.

 • A citromsavat antibiotikumokkal és gyulladásgátló tulajdonságai miatt adalékanyagként használják, hogy segítse az idegsejteket az agy károsodásainak vagy degenerációjának esetén.

Kiegészítő adatok
bran összetevők.png
badges_certification2.png

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Használja naponta egyszer. Közvetlenül megiható vagy hozzáadható legalább 2 dl vízhez. A legjobb eredmény elérése érdekében helyezze a szérumot a nyelv alá 15 másodpercre.

FIGYELMEZTETÉS: Mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt kezdene el szedni, mindig konzultáljon orvosával, ha bármilyen gyógyszert szed vagy bármilyen orvosi betegségben szenved. Kérjük, forduljon orvosához, ha terhes, szoptat, vényköteles gyógyszert szed, vagy egyébb egészségügyi problémája van.

* Ezeket az állításokat az Élelmezési és Gyógyszerügynökség nem értékelte. Ennek a terméknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése.
GYIK

Mi a Brān újragondolva?

A [breyn] kiejtésű Brān egy finom ital, amely egyszerű csomagolásban érkezik, szórakoztató és kényelmes használni, miközben természetes energiát ad, növeli az agyi teljesítményt, fokozza a hangulatot és segít elérni a vágyait. A Brān egy nagyszerű prémium nootropikus (teljesítménynövelő) anyag, a legmodernebb nanotechnológiával, a maximális hatás érdekében, és azonnali lendületet ad a test központi vezérlőegységének - az agyának.

Miért más vagy jobb a Brān, mint a többi nootropikus kiegészítő?

Hisszük, hogy a Brān az iparág egyik legkiválóbb és legteljesebb terméke. Míg az e kategóriába tartozó legtöbb termék célja, hogy csak egy vagy két szakaszban (azonnali és / vagy közeljövőben) fejtsenek ki hatást, a Brān célja, hogy hatását azonnal kifejtse, és hosszútávon fenn is tartsa.

A Brān Újragondolva bemutatása!

A Brān egyetlen adag kiszerelésben (15 ml) érkezik, amely szórakoztató és kényelmesen használható! Mindegyik doboz tartalmaz 25 tasakot, amelyeket „pattanótasaknak” nevezünk, melyeket kényelmesen magával víheti és megoszthatja másokkal.

Milyen előnyei vannak a Brān-nak?

A Brān azonnali felemelkedést biztosít, amely támogatja az egészségesebb agyi teljesítményt, és 3 lépésben fejti ki a hatását:

 

Alfa állapot

 • Fokozza a mentális energiát

 • Azonnali mentális és fizikai erősítés

 • Javítja az atlétikai teljesítményt

 

Béta állapot

 • Javítja a hangulatot

 • Támogatja a pozitív gondolkodást

 • Támogatja a nyugalom érzését

 

Omega állapot 

 • Fokozza a mentális teljesítményt

 • Javítja a mentális fájdalmat

 • Javítja a fókuszt és éberséget

Mi a javasolt adag?

Azt javasoljuk, hogy naponta csak egyet vegyen be. Lehet, hogy délután további lendületet tapasztal. Napi 1 adag termékkel élvezheti az összes előnyt.

Ihatok egynél több adagot naponta?

Igen.

Mikor van a legjobb alkalom a bevételre?

Reggel vagy amikor úgy érzi, hogy több energiára van szüksége.

Élelemmel kell bevenni?

Nem szükséges.

Fogyaszthatom a terméket, ha beteg vagy terhes vagyok?

Javasoljuk, hogy konzultáljon orvosával, ha terhes, szoptat, vényköteles gyógyszert szed vagy egészségügyi problémája van.

 

A Velovita termékek biztonságosak-e a gyermekek számára?

Javasoljuk, hogy konzultáljon gyermeke orvosával vagy egészségügyi szolgáltatójával, mielőtt gyermekeknek adná.

 

Segít-e a termék a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenesség (ADHD) esetén?

Ezeket az állításokat az Élelmezési és Gyógyszerügynökség nem értékelte. Ennek a terméknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ne változtasson meg semmilyen orvosi kezelést, sem a gyógyszerek használatát, anélkül, hogy orvossal konzultált volna.

Van-e kölcsönhatás más gyógyszerekkel?

Mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt venne, mindig konzultáljon egészségügyi szakemberrel, ha bármilyen gyógyszert szed vagy bármilyen egészségügyi problémája van.

Hogyan lehet a legjobban bevenni ezt a terméket?

Két választási lehetősége van: 1 bepattintás legalább 2 dl vízbe, vagy közvetlenül a pattintsa be a szájába.

 

Lehetséges keverni ezt a terméket egy másik itallal?

Abszolút, azonban javasoljuk, hogy keverje sima vízzel.

Meddig tart a Brān-hatása?

Mivel minden test különböző, a hatás minden egyes személynél eltérő. Általában azonban úgy érezheti, hogy az előnyök 4-6 órán keresztül fennálnak.

Mikor van a legjobb idő a nap folyamán a Brān bevételéhez?

A legtöbb ember számára azt javasoljuk, hogy szedje be 14:00 előtt, vagy amikor napközben kimerűltnek érzi magát, és energiára van szüksége.

Van-e a Velovita termékeknek FDA (Food and Drug Administration (élelmiszer és gyógyszer engedélyeztetési hivatal) jóváhagyása?

Az összes összetevő szerepel az FDA-ban, a biztonságos listán (GRAS). A Velovita termékek azonban étrend-kiegészítők, amelyeket az Élelmezési és Gyógyszerügynökség nem értékelt.

Koffeinnel bevehetem?

A Brān ugyanolyan mennyiségű koffeint tartalmaz, mint egy átlagos csésze kávé, ezért azt javasoljuk, hogy határozza meg, mennyi koffeint fogyaszt általában, és ennek megfelelően ítélje meg.

Melyek a hosszú távú hatások?

Naponta történő bevétel esetén javul az általános mentális teljesítménye, különösképpen mentális élessége, fókusza, ébersége és koncentrációja.

A Brān fogyasztásával fokozottabban koncentrálok? Több energiám lesz?

Bár mindenki más, általában elvárható, hogy javuljon a mentális élessége. Fokozni fogja mentális teljesítményét, valamint javítja a figyelmét és éberségét.

Van -e mellékhatása a Brānnek?

Testünket az évek során sok káros sugárzás/napsugárzás is éri és ez a sugárzás is képes lerakodni és tompítani szellemi teljesítményünket. A Niacin összetevő fő tulajdonsága, hogy nem csak a méreganyagokat oldja fel a testben, hanem a sugárzást is. Hiszen amikor leégünk a napon, akkor a bőrünk reakciója az, hogy bepirosodik. Így amikor a sugárzás távozik ott ahol bejutott, a bőr pólusain keresztül, akkor elképzelhető foltokban bőrpír ami 10-15 perc után elmúlik. Ez nem mondható igazán mellékhatásnak, hiszen pontosan végzi a feladatát a Niacin összetevő.

Használnak állati eredetű termékeket a Brānban?

Nem, termékünk 100%-ban vegán.

A Brān vegán?

Igen.

A Brān GMO-mentes?

Igen.

A Brān gluténmentes?

Igen.

bottom of page