top of page

Gyerünk

Első lépése annak eldöntése, hogy miként kezdje el Velovita utazását; Tagként, Partnerként vagy Vásárlóként.

Ennek alapján a második lépés az, hogy kézhezkapja az Önnek és a kiválasztott tagságának megfelelő termékmennyiséget. Könnyű megosztani a családjával és a barátaival, így gondoljon erre, mielőtt rendel.

Minél több terméket vásárol, annál nagyobb kedvezményt élvez, és képessé válik arra, hogy bevételt keressen a különféle tagsági jutalmainkkal!

capture-20200617-183921.png
eer.png
capture-20200617-184041.png

Előrelépés

A Velovita a sebességről szól, és támogatjuk a gyors sikert!

Lehetőséget adunk önnek arra, hogy sikeresen vállalkozzon az online kereskedelemben is.

Hiszen a tagkifizetési tervünk sokféle bónuszt tartalmaz a termékvásárlások után.

Népszerűsítse és élvezze

Tagjaink társaságunk csillagai, és jogukban áll előrelépni, fejlődni és NÖVEKEDNI!

Lehetősége van ingyenes termékekhez jutni, és jutalék kifizetést kap minden létrejött termékvásárlásból. Minél szélesebb körben osztja meg a Velovita termékeit , annál több jövedelmet kereshet, és egyre nagyobb és ragyogóbb csillaggá válik a közösségünkben!

Az új megközelítés

A társadalmi értékesítés a Velovita exkluzív ökoszisztémájával kombinálva megkönnyíti tapasztalatainak megosztását azokkal, akiket ez érdekel. Ha arra összpontosít, hogy javítsa a napi teljesítményét, akkor a társadalom egy olyan szereplőjévé válhat, amilyenné az ismerősei is válni szeretnének, és előbb-utóbb felveszik az ön rezgését. Mi pedig hiszünk abban, hogy a jó tejesítményt jutalmaznunk kell!

Kiskereskedelmi bónusz

Affiliate Jutalmaink lehetővé teszik, hogy szép jutalékot szerezzen, akár csak a javasolt kiskereskedelmi értéken történő vásárlásokból, mivel a termékeket jelentős kedvezménnyel kínáljunk Önnek. Ön megtarthatja a kiskereskedelmi és beszerzési ár különbségét!

capture-20200617-184108.png
capture-20200617-184205.png
eer.png

A megosztás törődés

Mindannyian értéket és előnyöket keresünk az életünkben, ezért őszinte vágyunk, hogy a Velovita pozitív erő legyen a mindennapi életében, és az új ügyfelei életében is.

Olyan platformot hoztunk létre, amellyel megoszthatja az érdeklődőkkel a Velovita termékeit, és Ön pedig jutalmat és elismerést szerezhet magának egy olyan társasággal, amely a háttérben stabilan jelen van és hozzájárul a vidám mindennapjaihoz!

Együttműködés és ünneplés

A csapatmunka mindig az álmok elérését eredményezi, és tudjuk, hogy a sikerhez fontos egy szilárd támogató csoport. Amint elkezdi összehozni a csapatát, és segít nekik a virágzásban, többféle módon kap jutalmat, miközben szórakoznak és személyiségük is fejlődik! Az új regisztrációt szintén jutalmazzuk a siker érdekében: ösztönözzön mindenkit az együttműködésre, és valóban egy jól teljesítő csapat lesz az erőfeszítéseinek az eredménye.

Van még!

Mit jelent a több bevételi forrás? Nos, a fentieken túl a Velovita segítségével diverzifikált (változatos) jövedelmet hozhat létre a céljai eléréséhez az e-kereskedelemben való részvétellel. Ha valóban megérti, mi a többszörös jövedelem, és beleteszi az energiát, akkor az azt jelenti, hogy újraélesztheti azokat az álmait, amelyeket gyerekként megálmodott, és valósággá teheti őket. Soha sincs túl késő!

Royalty bónuszok (jogdíj jövedelem)

Mivel a vállalatunk díjazza a csapat erőfeszítéseit, a következőkben érezni fogja a többszörös bevétel erejét. Royalty-bónuszunk a csapata jutalékának egy adott százalékát fizeti meg önnek. Ez a jól megérdemelt passzív jövedelemforrás az erőfeszítéseinek az eredménye, amely ösztönzi és motiválja a csapat előrehaladását a Velovita-n belül.

Csoport jutalék

Elképzelte már, hogy hogyan lehetne pénzt keresni alvás vagy nyaralás közben? A többszörös jutalék messze a pénzügyi szabadság legfontosabb előnye és ez az előnye élvezhető, amikor a Velovitával építkezik - ahol az ökoszisztéma rendszerünk segíti tagjaink okosabb, nem pedig keményebb munkáját. Ha a csapatában szisztematikusan növeli az aktív tagok számát, vállalkozása meghaladhatja a saját erőfeszítéseit.

Ez a valós idejű szabadság kezdete!

Egy kis extra!

Ha ambiciózus céljai vannak, ezek az extra bónuszok valóban megindítják Önt egy olyan élet felé, amelyet csak elképzelni tudott. Amint az "elit csillagok" egyikévé válik, heti bónuszt is kap, ami félelmetes! A társaság és a csapata iránti elkötelezettsége megérdemli az erőfeszítéseinek megfelelő jutalmat. Mi valóban az Ön legnagyobb rajongói vagyunk!

30675021_2355073_2f9326b7b99c1bc05b3666d

Nyereségrészesedés

Ebben együtt vagyunk! Ezért meg akarjuk osztani a sikerünket úgy, hogy a legsikeresebb képviselőinket partnerként kezeljük. Tehát meg fogjuk osztani a globális bevétel egy részét, igen, jól olvassa: negyedévente osztjuk meg Önnel a globális bevételünk egy részét. Ezért érdemes Velovita

vezetővé válnia! Nagyon szeretnénk, hogy sikerüljön!

Válassza ki az Ön útját

Írt már olyan dalt, amely évről évre sláger maradt, és élvezte a vele járó jogdíj jövedelmet? Nos, most élvezheti ugyanazt a jutalmat, és nem is kell énekelnie! Kizárólag önnek készítettük a nyugdíjazási tervet. Szeretnénk ott lenni az Ön számára az elején, és elkötelezettségünk az, hogy elkísérjük az útján, és üdvözöljük az új jövőjében - és ahogyan mi mondjuk, az élete Újjászületett !

symbol_color.png
TAGSÁGI LEHETŐSÉGEK
eer.png
Indulásra kész?
bottom of page