top of page

EZ A SZOLGÁLTATÁS TARTALMAZHAT A GOOGLE ÁLTAL ÁLLÍTOTT FORDÍTÁSOKAT. A GOOGLE ELNÁLL MINDEN A FORDÍTÁSOKHOZ KAPCSOLATOS KIFEJEZETT VAGY VÉLEMEZTETETT GARANCIÁT, BELEÉRTVE A PONTOSSÁGRA, MEGBÍZHATÓSÁGRA, ÉS AZ ELADHATÓSÁGRA, AZ EGY PARTNEREKRE VONATKOZÓ ALKALMASSÁGRA VONATKOZÓ BÁRMILYEN VÉLEMEZETT GARANCIÁT.

A <velovitahu> webhelyet az Ön kényelme érdekében a Google Fordító által üzemeltetett fordítószoftver segítségével fordítottuk le. Ésszerű erőfeszítéseket tettek a pontos fordítás érdekében, azonban egyetlen automatizált fordítás sem tökéletes, és nem is az emberi fordítók helyettesítésére szolgál. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a <velovitahu> webhely felhasználóinak, és „ahogy vannak”. A(z) <magyar> nyelvről bármely más nyelvre készített fordítások pontosságára, megbízhatóságára vagy helyességére nem vállalunk semmilyen, sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát. Egyes tartalmak (például képek, videók, Flash stb.) előfordulhat, hogy a fordítószoftver korlátai miatt nem fordíthatók le pontosan.

A hivatalos szöveg a webhely <magyar> verziója. A fordításban keletkezett eltérések vagy eltérések nem kötelező erejűek, és nincs joghatásuk a megfelelés vagy végrehajtás szempontjából. Ha bármilyen kérdés merül fel a lefordított webhelyen található információk pontosságával kapcsolatban, tekintse meg a webhely hivatalos verziójának <magyar> verzióját.

bottom of page