top of page

A mi történetünk

Hiszünk a vállalkozószellemben és különösen a vállalkozókban! Évtizedek óta vagyunk top bevétel termelők, tanácsadók és forgalmazók. Megfigyeltünk egy állandó nyugtalanító jelenséget; azok, akik valójában termelik egy cég bevételét, nem profitálnak annyit, amennyit megérdemelnének. A keményen dolgozó vállalkozók, akik megpróbálnak gondoskodni a családjukról és a jobb jövőjükről, gyakran csalódottak és teljesen kiszolgáltatott helyzetben vannak.

Tudjuk, hogy jobban is lehet csinálni. A Velovita éppen ezért lett létrehozva. Nem csak jobb, hanem kivételes rugalmasságot, biztonságot és globális üzleti lehetőséget nyújt közvetlenül a saját otthonának kényelméből irányítva. Mi, mint társaság és közösség, az emberek számára hatékony és szórakoztató módon használható élvonalbeli termékeket, üzleti eszközöket, know-how-t és pozitív környezetet biztosítunk, hogy jobb jövőt teremtsenek önmaguk és a családjuk számára. Mindeközben másokat is segítenek önmaguk legjobb verziójává válni.

capture-20200616-114858.png
eer.png
capture-20200616-115649.png

Küldetésünk

Az ösztönzés, az oktatás és az életgazdagítás ökoszisztémájának létrehozása. A Velovita különös figyelmet fordít az egyénre, hogy mentálisan és fizikailag is javítsa a napi teljesítményét.

Víziónk

A Velovita célja, hogy eljusson az emberekhez világszerte, és így azok kiaknázhassák a legnagyobb potenciáljukat. Egy olyan környezetet biztosít, amelyben a technológia és a hagyomány egyesül, és új esélyt teremt mindenki számára.

kosta.png

  "Nagyon hiszem, hogy az életben mindennek oka van. Az élet események és döntések sorozata, amelyek végül a sorsodhoz vezetnek. Ne engedd, hogy az élet irányítson téged; inkább hozd létre Te a kívánt életed, és mivel csak egy esélyed van, találd meg a módját, hogy legendássá tedd!"

Kosta Gara

Alapító / vezérigazgató

Olvassa el az életútját >

"Életem legjobb dolgait olyan kortársak és mentorok irányították vagy fejlesztették, akik ösztönözték a pozitivitást és a proaktivitást. A célom, hogy ugyanezt tegyem másokkal."

jeff.png

Jeff Mack

Társalapító / elnök

Olvassa el az életútját >

Márkánk

Márkánk azt képviseli, amiben hiszünk - a sebességet, hogy ön is  megkapja azt, amire ebben az életben vágyik, és hogy érezze azt, ami jogosan az öné: a boldogság. Az élet túl értékes ahhoz, hogy olyan helyzetekre vagy emberekre pazaroljuk, akik vagy amik nem érdemlik meg. Tehát ha a közösségünkbe érkezett, akkor üdvözöljük! Az életben nincsenek véletlenek.

Úgy gondoljuk, hogy amikor a Velovita emeli tagjai gondolkodásmódjának és egészségének rezgését, akkor ez átragad a környezetükre is, és ezzel valóban együtt növelhetjük a világ rezgését. A Velovita azért jött létre, hogy emlékeztesse az embereket, hogy a remény már nem csak álom, hanem velünk valósággá válhat!

Velovita

A Velovita eredete a modus operandi-ból (eljárásmódból) származik: Az élet sebessége - hogy többet hozzunk ki az életünkből az időnkből és az azonos gondolkodású emberekből.

A vágyunk az, hogy segítsük az élete és a körülötte lévők minden aspektusát. Mindez azzal a tudatossággal kezdődik, amit mi is teszünk, hogy mind azzá váljunk, amiben hiszünk!

Szeretem

A márkánkban kiemelt LOVIT (szeretem) szó tükrözi azt a további hitet, hogy  minden, amit szenvedéllyel csinálunk, a kulcs a teljesebb élethez.

Tehát, amikor az életéről beszélünk, azt szeretnénk, ha mókával és élvezettel teli lenne és elmondhassa az életéről azt, hogy

#SZERETEM

capture-20200616-123533.png
maxresdefault (1).jpg
lovit_orange.png

Közösség

Arra törekszünk, hogy a hasonló gondolkodású embereket összehangolt ökoszisztémába kapcsoljuk, amely egyénileg és együttesen elősegíti és ösztönzi a fényesebb és virágzóbb jövőt.

Tapasztalatok

Emlékezetes élményeket és képességet nyújtunk az élmények létrehozására, és egy fegyvert, ami segíti Önt ezen a fantasztikus úton.

Termékek

Hatékony és élvonalbeli termékeket kínálunk, amelyek egyedi és kényelmes módon kielégítik a legfontosabb igényeket.

Miért jó ez Önnek?

Növekedés

Olyan környezetet hoztunk létre, amely folyamatos személyes fejlődést és támogatást nyújt Önnek az élet minden területén történő növekedéshez és sikerhez.

 

Együttműködés

Hiszünk az együttműködésben, és hihetetlen lehetőséget kínálunk Önnek, hogy előteremtse a családja méltó örökségét.

Jutalmak

Jutalmainkkal arra törekszünk, hogy az Ön erőfeszítései javát szolgálják, és utat biztosítsanak egy teljes, szabad életéhez.

snap_tm.png
bottom of page