top of page
VV-logo-color.png
uuth_snap.png
uuth-logo.png
Képes-e egy formula belülről és kívülről is észrevehető előnyöket nyújtani? igen! A uüth™ [ejtsd: júsz] egy finom prémium zselé, amely erőteljes összetevőket tartalmaz, amelyek célja, hogy segítsen élénkebben és fiatalosabban kinézni és úgy is érezni magad.
review_stars_o-1.png

Adagok: 15 ml

Untitled-1-01.png
Elősegíti a fiatalosabb, feszesebb bőrt
Untitled-1-02.png
Csökkenti a vékony ráncok megjelenését
Untitled-1-03.png
Nitrogén-monoxid fokozó
Untitled-1-04.png
Javítja az izomtónust, az erőnlétet és az állóképességet
Untitled-1-02.png
Csökkenti az oxidatív stressz káros hatásait
A fejlett hatóanyagok szabadalmaztatott keveréke segít gazdag tápanyagokat és figyelemre méltó eredményeket nyújtani, hogy élénkebben élhess.
A sejtek megfelelő táplálása több energiát, jobb állóképességet és több életet jelent a mindennapjaidban. Így válhatsz ragyogóbb, erősebb SAJÁT ÖNMAGADDÁ!
Áttekintés
uuth_snap.png
uuth_4-drop.png

Amire a testednek szüksége van

Azt mondják, hogy a kollagén ragasztóként működik a testünkben. Természetes módon termelünk kollagént az egészséges bőr, haj, köröm és ízületek fenntartásához. Ismeretes, hogy támogatja a kötőszövet, az inak, a csontok és a szalagok erejét és szerkezetét. A kollagén ellazítja ereinket a jobb véráramlás és keringés érdekében. Idővel azonban szervezetünk kevesebb kollagént termel, ezért rendkívül fontos, hogy a napi étrend részét képezze.

Egészséges öregedés tulajdonságai

A kollagén peptidek rendszeres fogyasztása lassíthatja az öregedés jeleit és csökkentheti a szárazságot. Hála annak a képességének, hogy a kollagén erősíti a bőrünket, számos tanulmány kimutatta, hogy fokozott hidratáltságot, rugalmasságot és fiatalosabb megjelenést eredményez.

Ahol a legtöbb kollagéntermék csak az öregedési folyamat egy részével foglalkozik, az uüth ™ holisztikusan (mindenre kiterjedően) táplálja a tested, hogy az elkövetkező években is a legjobban nézz ki és úgy is érezd magad.

Egy friss tanulmány kimutatta, hogy a kollagén peptideket fogyasztó nőknél 91% -kal nőtt a bőr hidratációja (8 hét után), és megakadályozta a mély ráncok kialakulását.

~Journal of Drugs in Dermatology Eredeti cikk, 2020. január

Előnyök

Az uüth ™ napi szinten biztosítja az életed fokozást sejtszinten, hogy fiatalabbnak tűnj és érezd magad, mint évekkel ezelőtt.

Fiatalabbnak tűnsz

 

Célzott táplálás belülről, amely egy fiatalosabb külsőt ad neked a megújult önbizalomért, köszönhetően a következőknek:

- Csodálatos érzésű haj
- Egészséges, erős körmök
- Hidratált bőr
- Fiatalosabb megjelenés

 

Érezd magad fiatalabbnak

 

uüth™ olyan alkotóelemekkel táplálja a szervezeted, amire épp szüksége van:

 

- Több "üzemanyag a tankban" a fokozott állóképesség érdekében
- Erős antioxidáns védelem
- Erősebb immunrendszer
- Fokozott wellness érzés

uuth_4-drop.png
Összetevők

Az új, szabadalmaztatott biohacker formulánk erőteljes élet javító tápanyagokat tartalmaz.

Az uüth ™ kollagén peptideket, arónia (berkenye) bogyókat és egyéb erőmű összetevőket tartalmaz, amelyek bőséges antioxidánsokkal, vitaminokkal és immunerősítő tulajdonságokkal táplálják a sejteket.

Miért a kollagén peptidek?

 

Ezeket a rövid aminosav sorokat a szervezet könnyebben tudja hasznosítani, mint a fehérjéket a kisebb méretük miatt, lehetővé téve ezek hatékonyabb hasznosulását. Ezért! 

 

Miért a tiszta D-Biotin?

 

Ez a vízben oldódó vitamin (más néven B-7) elősegíti a szénhidrátok és az aminosavak anyagcseréjét, miközben segít lebontani a zsírt a szervezetben, és megteremti a szükséges energiát amire a testünknek szüksége van. Igen kérem!

 

Miért az Arónia (Berkenye) Bogyók?

 

Miért ne!? Gazdag rostokban és C-vitaminban, ez a szuper bogyó a világ egyik legerősebb szuperélelmiszerének számít, és antioxidánsokban gazdagabb, mint bármely más gyümölcs. Jobb, mint az áfonya!

 

Miért az S7 nitrogén-oxid?

 

Ez egy növényi alapú összetevő, amellyel klinikailag kimutatták, hogy növeli a nitrogén-monoxid (NO) szintjét 230%-al. Testünk már termel nitrogén-monoxidot, hogy elősegítse a jobb vérkeringést, de ahogy öregszünk, egyre kevesebb termelődik.

 

Miért az NMN?

 

Más néven nikotinamid mononukleotid, ez a nukleotid elősegíti az érrendszeri egészséget és javítja az izomtónust, az állóképességet és az erőt. Az NMN javíthatja a DNS-regeneráció fenntartását és növelheti a mitokondriális funkciókat. Ejha!

 

Miért a Rosa Roxburghii ( foszlókérgű rózsa) ?

 

Ez a növényi alapú kivonat figyelemre méltóan magas C-vitamin tartalmáról ismert, és sok más pozitív előnye is ismert. A kínai orvoslásban a Rosa Roxburghii -t „Long Life CiLi" -nek (hosszú életnek) is nevezik. Úgy gondolják, hogy a bőr megnyugtatója, és évtizedek óta használják helyi kenőcsként.

 

Miért a SOD-ok?

Az öregedésgátló és antioxidáns tulajdonságokkal egyaránt rendelkező SOD-k képesek csökkenteni a bőr szabad gyökök által okozott károsodását, megelőzve a ráncokat, a finom vonalakat és az öregségi foltokat. Az SOD -k segíthetnek a sebek ápolásában, a hegszövet lágyításában és az UV -sugarak elleni védelemben is!

Kiegészítő tények
supplement-facts.png
badges_certification4.png

EGYÉB ÖSSZETEVŐK:

Tisztított víz, természetes aroma, citromsav, zselatingumi, xantángumi, rebaudiozid M (stevia kivonat), e-polilizin (tartósítószer)

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Az uüth ™ egyadagos csomagolásban kapható, szórakoztató és kényelmes a használata!

1. PATTINTSD BE

2. Naponta legalább egyszer vedd be. Pattints be és nyomd be közvetlenül a szádba. A frissesség megőrzése érdekében szobahőmérsékleten vagy annál alacsonyabb hőmérsékleten tároljuk. Hűthető.

 

3. Használd önálló termékként, vagy a legjobb eredmény érdekében vedd be a Brān® és Zlēm™-el együtt egy fantasztikus nap megháromszorozott hatású játékaként!

FIGYELMEZTETÉS: Mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt szedne, mindig konzultáljon az egészségügyi szakemberrel. Ha Ön állapotos vagy szoptat, vagy bármilyen vényköteles gyógyszert(ek)et szed, vagy egészségügyi problémája van, kérjük, forduljon orvosához.
*Ezeket az állításokat a Food and Drug Administration (Élelmezési és gyógyszer ügynökség USA) nem értékelte. Ennek a terméknek nem célja diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani, vagy megelőzni bármilyen betegséget.
GYIK

Miért van szükségem kollagénre a napi rutinom részeként?

Bár természetes módon termelünk kollagént az egészséges bőr, haj, köröm és ízületek fenntartásához, testünk idővel kevesebbet termel belőle, amint elérjük a 20 -as éveinket. A környezeti tényezők is hozzájárulhatnak a kollagén kimerüléséhez, mint például a szennyezés, a napsugárzás és még a száraz bőr is.

A kollagénről ismert, hogy elősegíti a keringést, valamint erősíti kötőszövetünk, csontjaink és ínszalagjaink szerkezetét.

A kollagén peptidek rendszeres fogyasztása lassíthatja az öregedés jeleit és csökkentheti a szárazságot. A kollagén bőrünk megerősítésére való képességének köszönhetően számos tanulmány kimutatta a fokozott hidratáltságot, rugalmasságot és fiatalosabb megjelenést.

 

Milyen kollagént használunk az uüth™ -ben?

 

uüth™ 1-es típusú fűvel táplált szarvasmarha kollagént tartalmaz.

 

Szedhetem a terméket szoptatás vagy terhesség esetén?

 

Mi kiállunk minden összetevő biztonságossága és hatékonysága mellett, és mint mindig, az FDA által bejegyzett és a cGMP szabványok szerinti gyártóüzem mellett is. Szoptatás vagy terhesség esetén azonban javasoljuk, hogy kérje ki orvosa véleményét.

 

Mikor számíthatok változásra? 

 

Az uüth ™ már az első pillanatban elkezdi nyújtani a kívánt előnyöket, és valószínűleg élénkebbnek érzed majd magad az általános jólét érzésével. Javasoljuk, hogy mielőtt elkezdenéd, készíts képet magadról jó megvilágításban, majd használd az uüth ™ -t 60-90 napig, és készíts egy másik képet ugyanabban a megvilágításban a kettő összehasonlításához.

Bízunk benne, hogy észreveszed a nagy előnyöket és a #SZERETETET !! Az uüth ™ úgy lett megtervezve, hogy még több előnnyel járjon a hosszú távú használata, ezért nyugodtan tedd a napi rutinoddá, és szerves részévé az öregedéssel való dacolás stratégiádban!

 

Bevehetem ™ naponta többször is? 

 

Igen, azonban javasoljuk, hogy csak egy adag uüth™ -t igyál naponta.

 

Kombinálható-e brān® és/vagy zlēm™-el? 

 

Igen! Valójában a három önállóan is használható, de az eredmények sokkal jobbak, ha együtt iszod, mindegyiket az utasítás szerint. A brān® reggel, zlēm™ éjjel és uüth™ délután, akkor beáll az optimális eredmény és 24 óán keresztül. FÉLELMETES!

 

Az uüth™ biztonságos a gyermekek számára? 

 

Minden összetevő biztonsága és hatékonysága mögött kiállunk, és mint mindig, az FDA által regisztrált és cGMP szabványokat gyártó üzemünk mögött is. 16 év alatti gyermekek esetében azonban javasoljuk, hogy egyeztessen orvosával, és kérje ki a véleményét.

 

Az uüth™ biztonságos hosszú távú használatra?

 

Valóban az. Valójában az uüth™ úgy lett kialakítva, hogy még több előnnyel járjon hosszú távú használat esetén, ezért nyugodtan tegye a napi rutin részévé és a stratégiája szerves részévé, hogy szembeszálljon az öregedéssel!

bottom of page