top of page
VV-logo-color.png
byom_box_ok-e1677273912528.png

byōm™

REMASTERED (újrakeverve)

byōm™, ejtsd [ biom ], egy ízletes étrend-kiegészítő, amely ionos nyomelemeket és más életerősítő tápanyagokat tartalmaz harmonizáló keverékünkbe keverve, hogy segítsen hidratálni és lúgosítani a szervezetet.

Eper

eper.png

Adagok: 15 ml/tasak

cute-young-sportswoman-giving-advices-how-stay-fit-smiling-joyfully-gazing-friendly-pointi

9 BAKTÉRIUMTÖRZS + TÖBB MINT 20 MILLIÁRD CFU
=
EGY EGÉSZSÉGES, TÁMOGATÓ MIKROBIOM.

the-woman-holds-her-hand-on-her-stomach-pain-in-t-2022-11-14-00-40-30-utc.png

ÁTTEKINTÉS

BÉL EGÉSZSÉG

Tudod, hogy mi zajlik most a testedben? Gondolj arra, ahol élsz. Egy város, egy megye, egy ország, a Föld nevű bolygó. Gondolj az összes ott élő emberre, amint élik a mindennapjaikat, és dolgoznak azért, hogy a társadalom zavartalanul müködjön. Nem számít, hogy milyen nagy helyre gondoltál, vagy, hogy hány embert tudsz elképzelni ott, mindez elhalványul a benned élő mikroorganizmusok puszta mennyiségéhez képest, amelyek egymás mellett dolgoznak.

Mikroorganizmusok trilliói élnek benned egy közösségként, amelyek a testedet a lehető legjobb működőképes állapotban tartják. Ezek többsége a vastag- és vékonybélben található, létrehozva a bélmikrobiomot. Ez a biom olyan alapvető szerepet játszik a szervezetedben, hogy akár saját szervnek is tekinthetnénk.

De minden jó mikroba mellett, amely támogatja a szervezetet, lesznek olyan kórokozók, amelyek egészségügyi problémákat, és a betegségeket okoznak. Az egészséges test és a működő immunrendszer kulcsa az, hogy ez a két csoport egyensúlyban maradjon. A 
byōm™ rendkívül hatékony formula, szabadalmaztatott enzim- és probiotikus keverékeket, nyomelem-komplexet és még sok mást is tartalmaz. A bélrendszer egészségének támogatására és a mikrobiom egyensúlyának elősegítésére készült probiotikus keverék.

A PROBIOTIKUMOK EREJE

A probiotikumok olyan mikroorganizmusok, amelyek jótékony hatással vannak az egészségre, különösen az emésztőrendszerre. Olyan mindennapi termékekben, mint a joghurt, a savanyúságok, a kombucha, egyes sajtok, szépségápolási termékek, és ami a legfontosabb, étrend-kiegészítőkben találhatók. Mindezek a termékek biztosítják a hasznos baktériumokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a bélmikrobiomod megfelelően működjön.

Az egészséges mikrobiom létfontosságú a szervezeted számára, mivel a bélmikrobiom támogatja a mentális egészségedet, az immunrendszeredet, a gyomor-bélrendszeredet, a szív- és érrendszeredet, az endokrin rendszeredet és még sok mást.

Tudósaink kifejlesztették a
byōm™-ot, mint a bélrendszer egészségének gyors és egyszerű támogatását, és a szervezet egyensúlyának fenntartásához szükséges probiotikumok bejuttatását. Minden egyes pattanótasak 9 baktériumtörzset és több mint 20 milliárd CFU-t tartalmaz, azonnali támogatást nyújtva a bél mikrobiomjának és az összes mikrobának, amelyek mindent megtesznek az egészséged megőrzéséért!

byom_strawberry-1.png

MIT KELL TUDNI A CFU-KRÓL

A kolóniaképző egységek vagy CFU-k olyan mértékegységek, amelyeket a baktériumsejtek számának meghatározására használnak egy probiotikum-kiegészítőben vagy laboratóriumi mintában. Ha egy sejt egészséges és megfelelően működik, akkor képesnek kell lennie arra, hogy osztódjon, amíg kolónia nem alakul ki. Ez a folyamat kulcsfontosságú, mert az új kolóniák több egészséges, hasznos baktériumot jelentenek a bélmikrobiomban.

A kiegyensúlyozott mikrobiom kevesebb sóvárgást, kevesebb puffadást, alacsonyabb fáradtsági szintet, nagyobb tápanyagfelszívódást, jobb hangulatot, pihentetőbb alvást és jobb mentális egészséget eredményezhet. Ami a legfontosabb, segít biztosítani, hogy az immunrendszered továbbra is megfelelően működjön. A
byōm™

20 milliárd CFU-t tartalmaz minden egyes pattanótasakban, hogy támogassa a bélrendszered egészségét, és kiegyensúlyozottabbnak érezni magad, mint valaha!

cells-icon.png
CFU
ELŐNYÖK

A Velovita azért fejlesztette ki a byōm™-t, mert megértettük, hogy a bélrendszer egészsége mennyire létfontosságú az immunrendszer és a test többi része számára. Ha az egyensúlya megbomlik, fáradtság, sóvárgás, rossz alvás, migrén, puffadás, hangulati problémák és még sok minden más gyötörhet. A szervezetedben lévő hasznos mikrobák mindezek ellen dolgoznak, de több segítségre lenne szükségük, mint például a legújabb pattanótasakunk által szállított probiotikumokra !

Köszöntsd a byōm™-ot, a Velovita megoldását, hogy belülről támogasd a tested.

A byōm™ támogatja a bélmikrobiomot. Az enzim- és probiotikumok harmonikus keveréke, a nyomelem-komplexum és még sok más összetevő azért készült, hogy a szervezetednek a kiegyensúlyozottsághoz szükséges támogatást nyújtsa. A keverék emellett segít lúgosítani a szervezeted, hogy olyan állapotba kerüljön, amelyben optimális erővel működik. Amikor lúgos állapotban van, a tested mentesül a felesleges savaktól, és összességében erősebbé válik.

 

 

Amikor azt mondjuk, hogy a tested lúgos állapotban van, azt jelenti, hogy a belső pH-szintje egy nagyon szűk tartományon belül van. Amikor ebben a pH-tartományban van, a tested sokkal hatékonyabb és egészségesebb állapotban működik. Ha azonban elhanyagolod a tested egyensúlyát, a növekvő savszint savasodáshoz vezethet. A byōm™ segít a probiotikumok szállításában, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a tested lúgos állapotba kerüljön. Csak vegyél be egy pattanótasak byōm™-ot étkezések előtt, hogy egyensúlyba hozd a szervezeted és #SZERESD azt. #LOVIT.

Az egyes eredmények eltérőek lehetnek. A termékkel kapcsolatos állításokat az FDA vagy bármely szabályozó hatóság nem értékelte. A Velovita termékek nem alkalmasak bármilyen egészségügyi állapot diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A Velovita termékek nem fogyókúrás termékek, és a zsírégetés egyéni eredményei az étrendtől és a testmozgástól függően változnak. Konzultáljon orvosával vagy más képzett egészségügyi szolgáltatóval, mielőtt új kezelést, étrendet, fitneszt vagy testmozgást végezne.
KIEGÉSZÍTŐ TÉNYEK
Képernyőkép 2023-05-24 215104.png
GMO
MENTES
GLUTÉN
MENTES
VEGÁN
KETO
BARÁT
TEJ
MENTES

Eper

EGYÉB ÖSSZETEVŐK: Tisztított víz, természetes aroma, kálium-karbonát, szerzetesgyümölcs, tengeri só, citromlé sűrítmény, bio almaecet, zöldséglé (a színezéshez).

Ajánlott használat

Naponta legalább egyszer vegye be, lehetőleg reggel. Lehet közvetlenül bevenni, vagy 8-10 oz. vízhez vagy tejhez adni. Jó étvágyat! Az optimális eredmény érdekében étkezés előtt 30 perccel használja. Használja a plôs®Thermo és a zlēm® termékekkel együtt a maximális emésztés-egészségügyi előnyök érdekében. A frissesség megőrzése érdekében szobahőmérsékleten vagy annál alacsonyabb hőmérsékleten tárolja.

FIGYELMEZTETÉS: Bármilyen étrend-kiegészítő szedése előtt mindig konzultáljon kezelőorvosával, ha bármilyen gyógyszert szed vagy bármilyen egészségügyi problémája van. Kérjük, konzultáljon orvosával, ha terhes, szoptat, vagy vényköteles gyógyszert szed, illetve ha valamilyen egészségügyi problémája van. *Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal nem értékelte. Ez a termék nem szolgál semmilyen betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

GYIK

Mit tesznek a probiotikumok a szervezetemmel?

Az Ön teste mikroorganizmusok egész közösségeinek ad otthont, amelyek befolyásolják a szervezet működését. A jó mikrobák és a káros kórokozók kényes egyensúlyban vannak, amely folyamatosan ingadozik. A probiotikumok segítenek támogatni a jó mikroorganizmusokat, és az emésztőrendszer egészségének optimalizálásával a teste a lehető legjobban érzi magát.

 

Milyen probiotikumok vannak a byom-ban ?

A byōm™ olyan probiotikus keveréket biztosít, amely számos hasznos baktériumtörzsből és több milliárd CFU-ból áll. Ez a szabadalmaztatott keverék biztosítja a bélmikrobiom számára a szükséges támogatást ahhoz, hogy kiegyensúlyozott maradjon és optimálisan működjön.

Bevehetem a terméket ha szoptatok vagy terhes vagyok?

Minden összetevő biztonsága és hatékonysága mögött állunk, és mint mindig, az FDA által regisztrált és cGMP szabványoknak megfelelő gyártóüzemünk mögött. Szoptatás vagy terhesség esetén azonban javasoljuk, hogy konzultáljon orvosával az ő ajánlásáról.

Használhatom a byomot más Velovita termékkel együtt?

Mint minden termékünk, a byōm™ is használható más termékünk mellett, hogy támogassák és erősítsék egymást. Javasoljuk, hogy a byōm™-t a plôs®Thermo és a zlēm® termékekkel együtt használja a maximális emésztési egészségügyi előnyök elérése érdekében.

Biztonságos a byom gyermekek számára?

Minden összetevő biztonsága és hatékonysága mögött állunk, és mint mindig, az FDA által regisztrált és cGMP szabványoknak megfelelő gyártóüzemünk mögött. Azonban 16 év alatti gyermekek esetében javasoljuk, hogy konzultáljon orvosával, és fogadja meg az ő ajánlását.

Biztonságos e a byom hosszútávú használata?

A byōm™ arra készült, hogy beilleszthető legyen az étrendjébe, és a mindennapi rutin részévé váljon. Élvezze, ahogy a byōm™ előnyei hosszú távon segítik Önt, és emésztőrendszerét, hogy a lehető legjobban érzze magát.

Miért más az íze eggyes byom tasakoknak?

Ez az egyedülálló byōm™ gyártási folyamat mellékterméke. Minden tétel egy saját kis tétel, frissen készül. Bár az összetevők és az eredmények azonosak, ez az egyedi és fejlett gyártási folyamat számos tényezőtől, például a gyártás idején uralkodó éghajlati viszonyoktól stb. függően enyhe ízbeli eltéréseket eredményezhet. Ezek az apró eltérések csak az ízre vonatkoznak, minden tasak byōm™ tartalmazza mindazokat a tulajdonságokat és előnyöket, amelyek a folyékony probiotikumunktól elvártak.

AJÁNLÁSOK
erhard-removebg-preview_edited_edited.png

A Byom Remastered a lehető legjobb időpontban érkezett meg! Hónapok óta szenvedtem a gyomorpanaszaimmal sokszor már az ájulás szélén állva. Amint az első tasak Byomot elfogyasztottam olyan érzésem támadt, mintha erre várt volna a gyomrom és azonnal éreztem, hogy az összetevők végzik a dolgukat. Már egy hét szedés után kezdett teljesen megszűnni az addig kellemetlen fájó érzés. Egy teljes doboz elfogyasztásával pedig teljesen megszűntek a gyomorpanaszaim! Ez a termék tényleg azt teszi, amit a vállalat állít! Mindenkinek csak javasolni tudom ha gyomorbántalmakkal küzd!

Bende Erhard

Hungary

*Termékeink nem betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgálnak.
Mindig kérdezze meg orvosát, mielőtt új étrend-kiegészítő programot indítana.

Ezek az ajánlások a termékeinket használó tag(ok) / ügyfelek valós tapasztalatait tükrözik. Az egyháztagokat nem fizetik ki, és más módon sem kapnak kártérítést a beszámolóikért. Az egyes eredmények eltérőek lehetnek. Nem állítjuk, és nem is szabad feltételezni, hogy a leírt egyéni tapasztalatok tipikusak lennének. AZ AJÁNLÁSOK NEM FELTÉTLENÜL REPREZENTÁLJÁK AZT, AMIT BÁRKI MÁS, AKI TERMÉKEINKET HASZNÁLJA, TAPASZTALHAT.

bottom of page